Showbiz

Uma Thurman revine pe marile ecrane

Incepand cu ziua de maine, 18 aprilie, actrita Uma Thurman va reveni pe marile ecrane din SUA cu rolul din filmul Before Her Eyes. Dupa o scurta pauza de la ultima premiera, Uma va putea fi revazuta incepand cu ziua de maine, iar din august 2008 incepand cu filmul .

Dupa roluri de succes ca cele din incepe sa se distruga incetul cu incetul in momentul in care incepe sa isi aminteasca un eveniment tragic din urma cu 15 ani. Este vorba despre pierderea celei mai bune prietene, Maureen. In paralel cu aceasta poveste, se deruleaza cea a tinerei Diana (, regizorul ucrainean Vadim Perelman isi incearca norocul cu al doilea produs, filmul ce va avea premiera maine, The Life Before Her Eyes. Bugetul relativ modest al filmului, de doar 8 milioane de dolari, pare ca va fi rapid recuperat in primele zile de la lansare.

Ultimile proiecte ale actritei Uma Thurman au surprins-o si in roluri nu foarte complexe ca cele din My Super Ex-Girlfriend (2006) sau Prime (2005), dar si filme de vazut ca Be Cool (2005), unde reuseste o noua interpretare de exceptie alaturi de fostul coleg de platou din Pulp Fiction, John Travolta sau filmul The Producers (2005) nominalizat la 4 premii Globul de Aur.

Filmul Life Before Her Eyes va avea premiera in Romania in luna septembrie a acestui an.

Trailer Life Before Her Eyes

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea