Showbiz

#uma thurman #maicuta #soldat #nou #film #girl soldier

Uma Thurman - maicuta si soldat intr-un nou film

Uma Thurman va detine rolul principal in drama independenta Girl Soldier . In film, actrita va interpreta rolul unei maicute care reusit sa salveze 140 de eleve rapite de la o scoala cu internat din Uganda, anunta Variety.

Povestea filmului se bazeaza pe cartea lui Kathy Cook, Stolen Angels, care vorbeste despre raidul unei grupari de rebeli inarmati asupra unei scoli cu internat din Uganda. In 1996 rebelii au rapit 140 de fete pentru a le transforma in soldati si sclave sexuale.

Sora Caroline a reusit sa dea de urma rebelilor si le-a cerut eliberarea fetelor. 110 adolescente au fost eliberate atunci, iar sora Caroline a inceput o adevarata cruciada in urmatorii ani pentru a elibera atat fetele ramase captive , cat si nenumarati copii rapiti de aceeasi grupare.

Acest film trebuia facut. Nu inteleg nici azi de ce exploatarea copiilor soldati trece neobservata de presa occidentala”, a spus Uma Thurman.

Girl Soldier va fi regizat de Will Raee dupa un scenariu de Stephanie Pinola si Karen Croner. Filmarile vor avea loc in primavara anului viitor.

Urmareste trailerul filmului The Accidental Husband cu Uma Thurman:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea