Showbiz

#lista #serial #neveste disperate #ultimele dorinte #teri hatcher

Ultimele dorinte ale unei neveste disperate

Teri Hatcher , protagonista serialului Desperate Housewives , este disperata sa realizeze o lista intreaga de lucruri inainte de a muri.

Nu va ganditi ca actrita sufera de vreo boala incurabila, dar inspirata de filmul The Bucket List cu Jack Nicholson si Morgan Freeman, Teri si-a propus sa-si implineasca toate dorintele ascunse de pana acum.

In capul listei sale se afla o participare la triatlon (o intrecere sportiva solicitanta in care concurentii trebuie sa alerge, sa mearga cu bicicleta si sa innoate pe distante de cativa kilometri), pe care Teri o va bifa pe 13 septembrie cand va participa la o astfel de competitie in scopuri caritabile .

De asemenea, Hatcher mai vrea neaparat sa invete sac ante la chitara si sa danseze ca o profesionista, asa cum a vazut ca danseaza coregrafii emisiunii Dancing with the Stars (varianta americana a show-ului Dansez pentru tine).

“Vreau sa invat sa cant cateva melodii la chitara si vreau sa invat sa dansez de la unul din coregrafii emisiunii Dancing with the Stars”, s-a confesat actrita revistei People. Pana sa-si realizeze insa aceste ultime dorinte , Teri Hatcher se tine ocupata cu filmarile pentru sezonul 6 al serialului care a readus-o in atentia Hollywood-ului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea