Showbiz

#expatriate #concert #placebo #rock

Ultimele bilete la Placebo

Biletele in zona gazon A nu vor fi suplimentate pentru concertul Placebo. Organizatorii evenimentului au anuntat ca biletele din fata scenei sunt aproape sold out.

Trupa Placebo vine in Romania la Romexpo, luna aceasta, pe data de 21 iunie . Concertul Placebo de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a viitorului album, battle for the sun care va apare la sfarsitul saptamanii viitoare si care va putea fi cumparat si in tara noastra.

Placebo vor mai fi prezenti in vara aceasta la importante festivaluri din Europa printre care: Rock Am Ring (Germania), Rock Werchter (Belgia), NovaRock (Austria), Open'er (Polonia), Paleo (Elvetia), Sziget (Ungaria) sau Pinkpop (Olanda).

In deschiderea concertului Placebo de la Bucuresti vor canta australienii de la Expatriate , trupa care a fost bine primita atat de fani, cat si de criticia de specialitate. Albumul lor de debut In the Midst of This a fost nominalizat la numereoase competitii din Australia.

Biletele pentru concertul Placebo si Expatriate din 21 iunie 2009 costa 175 RON (Zona A in fata scenei) si 100 RON (Zona B).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea