Showbiz

#muzica #imagine #album #taylor deupree #fotografie #coperta #plagiat #monden #u2 #rock

U2 fura copertile altor artisti


Trupa U2 este acuzata de furt. Muzicianul Taylor Deupree ii blameaza pe cei de la U2 ca i-au preluat coperta unui album al sau pentru noul lor material discografic intitulat „ No Line On The Horizon ” ( foto ).

Se pare ca poza care apare pe coperta „No Line On the Horizon” ar fi aceeasi cu cea de pe LP-ul, lansat in 2006 de Taylor Deupree, intitulat „Specification. Fifteen”.

Deupree nu a vrut insa sa mearga in instanta cu acuzele, acesta s-a multumit doar in a posta pe blogul personal un mesaj cu titlul „Coperta albumului U2...Am mai vazut asta pe undeva? In acest articol, muzicianul le face observatie membrilor trupei ca nu s-au informat cum trebuie inainte de a alege coperta.

"Aceasta problema tine mai mult de un proiect care era experimental si minimal (si de sansa unui artist necunoscut) impotriva masinariei masive intitulate cultura pop. La final, stim cu totii cine castiga", a marturisit Taylor Deupree.

Imaginea de pe coperta albumului „No Line On the Horizon”, programt sa apara pe 2 martie 2009 , a fost realizata de artistul fotograf Hiroshi Sugimoto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea