Showbiz

#rock #u2 #cel mai bun turneu #2009

U2 360° - cel mai bun turneu din 2009

Turneul “360°” al irlandezilor de la U2 a fost votat in aceasta saptamana la Total Production International Awards drept cel mai bun turneu din 2009, scrie digitalspy.co.uk. 
 
Acest turneu U2 este faimos datorita designului inedit al scenei. Scena este alcatuita din patru structuri imense de otel, in forma de gheata si are o constructie care permite vizibilitate maxima, indiferent de pozitionarea spectatorilor.
 
Scena folosita de U2 in  turneul mondial “360° Tour” a costat peste 40 de milioane de dolari, depasindu-le pe cele folosite de Madonna sau Rolling Stones.
 
In prima parte a turneului cei de la U2 au vandut bilete in valoare de 123 de milione de dolari. “360° Tour” va  continua si in 2010, primul concert fiind programat pe 6 iunie in Anaheim (Canada). Din pacate, calendarul de pe site-ul oficial al trupei arata ca nici in acest an U2 nu va poposi in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea