Showbiz

#tyrese gibson #film #muzica #will smith #actor #cantaret #modeling #transformers #2 fast 2 furious

Tyrese Gibson primeste sfaturi de la Will Smith

Tyrese Gibson a renuntat la cariera muzicala in favoarea celei actoricesti, dupa ce a avut o discutie cu rapper-ul devenit actor Will Smith, scrie femalefirst.co.uk.

Starul din Fast & Furious 2 a avut succes in muzica si modeling inainte sa ajunga pe marile ecrane, dar acum cauta sa se stabilizeze printre actorii importanti de la Hollywood, dupa ce a primit sfaturi de la unul dintre cei mai solicitati actori din cetatea filmului - Will Smith.

"Am avut o discutie cu profunda cu Will Smith, care mi-a spus, ‘Tyrese, ai 29 de ani, eu tocmai ce am implinit 40… daca vei lua actoria in serios pentru urmatorii zece ani iti vei schimba viata pentru totdeauna.’ Asa ca am anulat toate proiectele muzicale si am pierdut cateva kilograme bune antrenandu-ma cu Darrel Foster, antrenorul personal al lui Will, iar acum nu ma gandesc la altceva decat la cariera actoriceasca”, a declarat Tyrese Gibson.

“Ma gandesc ca lucrez la Transformers 2 cu Michael Bay, Steven Spielberg si multe alte nume importante din industria fimului. Nu mai pot continua cu filmul si muzica, muzica si filmul. Asa ca am anulat tot ce tinea de muzica, iar acum sunt concentrat pe film.”

Urmareste trailerul filmului Transformers, cu Tyrese Gibson, Megan Fox si Shia LaBeouf

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea