Showbiz

#dvd #lansare #robert pattinson #twilight #amurg

Twilight - din 26 martie pe DVD

3 milioane de copii vandute intr-o singura zi, in SUA. Asa arata o prima situatie a filmului Twilight/ Amurg , din momentul lansarii sale pe suport DVD. Mult asteptata productie va fi lansata pe DVD in Romania, de Pro Video, din 26 martie.

Cu peste 260 de milioane de incasari, Amurg se bucura de o larga notorietate, iar conform primelor vanzari de DVD, productia se situeaza in top 5 cele mai bine vandute filme, alaturi de: Piratii din Caraibe: La capatul lumii, Cavalerul Negru, Harry Potter si Ordinul Phoenix.

Amurg este prima ecranizare din seria celor 4 carti, care alcatuiesc saga autoarei Stephenie Meyer, productie care respecta fidel actiunea cartii. Povestea de dragoste plina de pasiune si neprevazut dintre o adolescenta si un vampir misterios si irezistibil a devenit fenomen cultural, ce a atras fani din intreaga lume . Actorul principal din Amurg este interpretat de Robert Pattinson, cel care in celebra serie Harry Potter il interpreta pe Cedric Diggory.

Ceea ce l-a atras pe producatorul peliculei, Greg Mooradian, la aceasta poveste, nu a fost latura sa exotica, ci mai degraba universalitatea ei: “S-au facut mii de filme cu vampiri. Ceea ce il deosebeste pe acesta este povestea de dragoste. In aceasta poveste vampirismul este, pur si simplu, o metafora a pasiunii adolescentine, pentru acel sentiment de «Te vreau, dar nu te pot avea». ”

Din 26 martie, Pro Video va lansa in toata tara filmului Amurg pe DVD, ce va fi disponibil in marile centre comerciale si magazinele de specialitate la un pret recomandat de 52,9 Ron.

Urmareste trailerul filmului Amurg/Twilight.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea