Showbiz

#single #lansare #e plin de fete #tudor chirila #pop #rock

Tudor Chirila si Vama canta despre pitipoance

Formatia Vama le saluta pe fetele care cred ca cea mai buna carte este una de credit si care stiu ca cerceii grei pun intotdeauna capul in valoare; pe cele care nu au masini smechere, dar stiu cum sa le obtina si pentru care soarele rasare in fiecare dupa-masa la solar.

Vama le felicita pe fetele care stiu ce inseamna cuvantul “haifaiv” si pe cele care sunt sigure ca Silicon Valley e cel mai tare lant de SPA-uri din lume; pe fetele care fac decat cateva greseli de exprimare si care stiu ca ID-ul de mess este cartea lor de vizita oriunde ar merge.

Vama le multumeste fetelor pe care nu le intereseaza cine sunt tipii de pe bancnote si care cred cu tarie ca pe hartia de 5 lei ar trebui desenat noul Mall.

Despre acest gen de fete povesteste “ E plin de fete ”, noul single al trupei Vama. “E plin de fete” este o melodie despre aparente si superficialitatea care le intretine. Este cel de-al 6-lea extras pe single de pe albumul “Vama”, lansat de Tudor Chirila & Co in iunie 2008 la Arenele Romane.
 
Urmareste videoclipul piesei "Bed For Love", primul single de pe albumul de debut al formatiei Vama


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea