Showbiz

#tudor chirila #muzica #cantaret #vama #rock

Tudor Chirila revine la liceu

Tudor Chirila isi reia, incepand cu aceasta toamna, turneul „Chirila in licee ”, initiat in luna mai a acestui an, potrivit unui comunicat de presa.

Astfel, artistul poposeste alaturi de elevi si profesori in alte 15 licee din Bucuresti. In cadrul acestui proiect, Chirila le va vorbi scolarilor despre cum pot descoperi ce vor sa faca in viata, mai exact despre cum pot alege cariera potrivita in cunostinta de cauza.

Campania demarata de cantaret sta sub sloganul „Descopera ce-ti place. Acum!” si accentueaza ideea potrivit careia, inainte de toate, este foarte important sa fii pasionat de ceea ce faci.

”Chirila in licee” este un proiect despre exercitarea optiunii initiat de Tudor Chirila prin Fundatia artEST si Agentia de Vise , realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Primul liceu in care va poposi Tudor Chirila va fi Scoala Superioara Comerciala "Nicolae Kretzulescu”. Intalnirea va avea loc joi, 29 octombrie incepand cu ora 15:30. Celelalte intalniri din licee vor avea loc in zilele de luni, miercuri si vineri incepand cu ora 16:30.

Vama - Tata taie porcu`

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea