Showbiz

#rock #vama #cantaret #muzica #tudor chirila

Tudor Chirila a luat gripa porcina?

Tudor Chirila este suspectat ca a contactat gripa porcina . Solistul trupei Vama a avut ghinionul sa calatoreasca cu acelasi avion in care se gasea un barbat infectat cu virusul AH1N1 , transmite ziarul Click.

Artistul s-a intors din Anglia duminica seara. Un pasager, aflat in acelasi avion cu Tudor, a confirmat faptul ca in aeronava se afla si un barbat in varsta de 32 ani, bolnav de gripa porcina.

Tudor Chirila este de negasit, iar zvonul ca artistul ar fi intrat in carantina , din cauza virusului gripal AH1N1, i-a panicat pe prietenii cantaretului.

Daca se dovedeste a fi adevarat, artistul ar trebui sa stea 7 zile inchis in casa, atat dureaza perioada de incubatie. Ceea ce inseamna ca Tudor n-ar mai putea sustine concerte. Pana in prezent, acest virus nu a facut nicio victima in Romania. Daca este depistata din timp, gripa porcina nu presupune un pericol.

Vama - Tata taie porcu`

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea