Showbiz

#spania #zaragosa #1 septembrie 2008 #concert #sistem #alte-genuri #dance

Trupa Sistem concerteaza in Spania


Trupa Sistem incepe toamna cu dreptul. Trupa este invitata sa sustina azi un recital la Zaragoza.

Orasul istoric de pe Ebru gazduieste Expozaragoza 2008, Expozitia Internationala cu tema „Apa si Dezvoltarea Durabila ”, la care participa si Romania, alaturi de alte aproximativ 150 de tari.

Concertul trupei Sistem va avea loc pe cea mai mare scena din cadrul expozitiei, in fata spectatorilor de diferite nationalitati - spanioli, romani, expozanti si turisti de pretutindeni.

Baietii de la Sistem au pregatit un spectacol prin care sa reprezinte Romania cu cinste, avand ingrendientele cunoscute: butoaie, flacari, muzica excelenta, buna dispozitie .

Sistem, in deschiderea trupei Depeche Mode

Sistem a luat fiinta noiembrie 2000, prin semnarea contractului cu casa de discuri Roton. Dupa o perioada mai lunga de tatonari privind componenta si stilul, formatia adopta o structura unica in lume, formata din sase percutionisti care bat la butoaie, accesorii neconventionale si folosesc un set de tobe.

In 2005, piesa „Let me try” interpretata de Sistem si Luminita Anghel a ocupat locul 3 in finala concursului Eurovision.. Un an mai tarziu, grupul concertat pe Stadionul National , in deschiderea formatiei britanice Depeche Mode.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea