Showbiz

#transformers 3 #actiunea #rusia

Transformers 3 muta actiunea in Rusia

este gata sa inceapa filmarile la , pelicula ce continua aventurile robotilor din primele doua filme, dar care va investiga mai mult mitologia din spatele Autobotilor si a Decepticonilor.

Potrivit Aceshowbiz, 3 si promite ca in acest film se va concentra mai mult pe povestile personajelor decat pe scenele mari de actiune.

“Ceea ce vrem sa facem cu noul Transformers este sa revenim la povestile  personajelor centrale. Exista unele elemente ale povestii care nu au fost detaliate pana acum, iar Michael vrea sa le aduca in prim plan”, a spus Brian Goldner, unul dintre producatori, pentru postul MTV.

“Michael stie foarte multe despre Transformers. Asa ca in urmatorul film veti vedea mai putina actiune si mai multe povesti despre personajele principale”, a mai adaugat acesta.

Michael Bay, care va semna regia lui Transformers 3 , a afirmat recent ca productia va fi partial filmata in Rusia (sa aiba oare vreo legatura cu meteoritul cazut in Siberia la inceputul secolului 20? doar o idee). Bay a afirmat pe site-ul personal ca “vor exista scene de actiune impresionante filmate in Chicago si Moscova”.

Shia LaBeouf si Megan Fox isi vor fi din nou Sam Witwicky si Mikaela Banes. Data de lansare pentru Transformers 3 a fost stabilita pentru 1 iulie 2011.

Urmareste trailerul filmului Transformers: Revenge of the Fallen:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea