Showbiz

#pop

Traistariu pregateste un duet cu Busuioc

Mihai Traistariu ( foto ) pregateste in curand un duet cu cel ce a devenit celebru in urma concursului spaniol, " ", Costel Busuioc .

Colaborarea este inca in faza incipienta, urmand ca reprezentantii caselor de discuri sa aleaga o piesa din repertoriul international pe care Mihai sa o cante in engleza, iar Costel in spaniola sau italiana. Data la care urmeaza sa iasa pe piata acest disc nu este inca stabilita.

Mihai Traistariu, impresionat de povestea lui Costel Busuioc

"Am fost foarte impresionat de povestea lui pentru ca mi s-a parut ca avem multe in comun. Am plans de bucurie cand am aflat de victoria lui Costel, apoi mi-a venit ideea unui duet", a declarat Mihai Traistariu in emisiunea "De suflet", de la Pro TV International .

Traistariu, hotarat sa participe din nou la Eurovision

Mihai are planuri mari pentru anul care vine, el fiind hotarat sa urce pe scena Eurovision 2009 .

"Anul acesta, am primit propuneri din partea a 11 tari sa le reprezint in acest concurs. Au fost compozitori care imi trimiteau CD-uri pentru a alege o piesa, dar nu am gasit niciuna care sa mi se potriveasca", a explicat Mihai.

Mihai Traistariu este un cantaret roman de muzica usoara , fost component al trupei ce facea furori acum cativa ani buni, "Valahia". Tanarul a carui voce a captat atentia tuturor, prin trilurile inalte, unice, a participat la multe festivaluri internationale de muzica, incluzand 5 finale nationale romane pentru Eurovision. In 2005, Mihai Traistariu isi lanseaza primul album, intitulat "Altceva".

Traistariu a reprezentat Romania la Concursul Muzical Eurovision 2006 din Atena, cu piesa "Tornero", cu care a castigat locul al 4-lea. Melodia a avut un mega succes, fiind un hit nu numai pe plan european ci si international.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea