Showbiz

#tony scott #nemesis #mark millar #benzi desenate

Tony Scott va regiza Nemesis

Tony Scott , al carui film Unstoppable va fi lansat in aceasta toamna, a fost ales sa semneze regia productiei Nemesis , o adaptare cinematografica dupa benzile desenate create de Mark Millar si Steve McNiven, scrie BleedingCool.com.

Millar a sustinut toata saptamana trecuta ca in curand va anunta ceva important. Se pare ca anuntul sau era legat de alegerea lui Tony Scott (Top Gun) ca regizor al lui Nemesis. “Va dati seama ca sunt foarte entuziasmat”, a scris Millar pe Forumul Millarworld.

“Steve este si el foarte incantat ca benzile noastre desenate vor fi adaptate de un regizor important de la Hollywood. Tony este foarte implicat in proiect, iar studiourile Fox vor sa inceapa productia cat mai repede”, a mai mentionat Millar.

“In continuare ne vom ocupa de scenariu care va fi scris de scenaristul unuia din filmele mele preferate. Actorul care da momentan probe pentru rolul principal o sa va lase cu gura cascata”, a comentat Millar pe forumul sau.

Nemesis urmareste aventurile unui geniu miliardar care decide sa-si foloseasca resursele pentru a face cat mai mult rau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea