Showbiz

#pop #rock #tony tomas #concert #sala polivalenta #15 decembrie 2008 #meneito & rock

Toni Tomas, in concert pe scena Salii Polivalente


Cantaretul Tony Tomas, castigatorul Cerbului de Bronz din acest an concerteaza pe data de 15 decembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti in cadrul unui eveniment muzical intitulat Meneito & Rock.

Concertul va incepe la ora 20.00, pe scena Polivalentei urmand sa mai evolueze formatia Los Locos, fetele de la Village Girls, Laura Stone si revelatia verii in Romania, Blaxy Girls ( foto ).

Tony Tomas si-a construit o cariera de succes fiind cunoscut atat publicului roman dar mai ales in spatiul muzical scandinav.

Primul sau disc, „Cross the Line”, album editat in Statele Unite, in orasul Nashville, capitala muzicii country.

Blaxy GirlsPe langa succesul obtinut la festivalul Cerbul de Aur 2008 , Tony Tomas a cantat si in deschiderea concertului lui Bryan Adams, concert ce a avut loc in 2006, in Norvegia.

Biletele pentru evenimentul din 15 decembrie pot fi procurate de la Sala Palatului, Sala Polivalenta, retelele de magazine Diverta, Carrefour si Germanos, statiile de metrou Piata Unirii 1 si 2, dar si pe online pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.biletedelatati.ro ,www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro si www.eventim.ro . Pretul unui bilet este de 60 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea