Showbiz

#tom trueheart #film #copii

Tom Trueheart - un nou film pentru copii

Cartea pentru copii " Tom Trueheart " va fi adaptata pentru marele ecran, relateaza Reuters.

Cartea de aventuri fantastice, scrisa de autorul britanic Ian Beck, urmareste povestea unui baietel si a celor sase frati ai sai. The Secret History of Tom Trueheart a fost publicata in 2007, iar cea de-a doua parte, Tom Trueheart and the Land of Dark Stories a aparut anul trecut. In prezent, autorul lucreaza la cea de-a treia parte, Tom Trueheart and the Land of Myths and Legends.

Aventurile lui Tom se alatura unei serii de alte carti pentru copii care au fost adaptate pentru marile ecrane, precum Coraline sau Dear Dracula.

"Cartea lui Ian Beck este extraordinara. Cand ma uit la un produs de acest gen, vad mai mult decat povestea in sine. Ma gandesc la o intreaga serie de jocuri video, jucarii si alte produse care pot insoti cartea si filmul. The Secret History of Tom Trueheart indeplineste toate aceste conditii pentru a avea succes", a declarat producatorul David Uslan.

Trilogia Tom Trueheart urmareste povestea familiei lui Tom, care traieste in apropiere de Land of Stories. In prima parte a trilogiei, cei sase frati ai lui Tom dispar in mod misterios. Tom ii salveaza din ghearele unui personaj malefic care vrea sa puna capat tuturor povestilor din lume. In poveste apar si alte personaje celebre precum Alba za Zapada, Cenusareasa sau Rapunzel .

Filmul Tom Trueheart se va lansa in 2010.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea