Showbiz

#atac terorist #11 septembrie #scenariu #eric roth #forrest gump #film #tom hanks

Tom Hanks - satul de Forrest Gump

Tom Hanks a infirmat zvonurile conform carora va mai exista  o continuare a celebrei pelicule , potrivit femalefirst.co.uk.

Starul din Angels and Demons a negat speculatiile potrivit carora ar fi acceptat rolul principal intr-o continuare a lungmetrajului bazat pe romanul „Gump and Co” al lui Winston Groom.

„A fost doar o mica discutie, ceva de genul `Hmm, oare o sa functioneze, care e scopul? Dar tot ce am face ar fi sa ne repetam. Deci, nu prea vad de ce am face-o.”, a explicat Tom Hanks.

Eric Roth
, scenaristul primei parti a admis anul trecut ca a scris o continuare, dar s-a decis sa nu o dea spre productie dupa atacul terorist din 2001.

„Chiar a existat un sequel la Forrest Gump. Vroiam sa incep filmul chiar la 2 minute dupa ce s-a terminat primul, cu el pe banca din statia de autobuz asteptandu-si fiul sa se intoarca acasa de la scoala.”, a explicat acesta.

„Dar m-am razgandit in noaptea dinainte de 9/11. Ne-am asezat sa vorbim, Tom, regizorul Bob Zemeckis si eu, ne-am uitat unul la celalalt si am hotarat ca nu mai este relevant. Lumea s-a schimbat. A trecut timpul, si poate sunt anumite chestii care trebuie lasate acolo unde sunt, fara a mai fi exploatate .”, a completat Eric Roth.

Urmareste trailer-ul filmului Angels and Demons/Ingeri si Demoni cu Tom Hanks in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea