Showbiz

#sundance kid #butch cassidy #denzel washington #john travolta #paul newman #tom cruise #valkyrie

Tom Cruise vrea sa fie cowboy

Actorul Tom Cruise vrea sa realizeze un remake al celebrului film western din ’69 - Butch Cassidy and the Sundance Kid , scrie FemaleFirst.

Actorul din Misiune Imposibila a primit binecuvantarea lui Paul Newman pentru realizarea acestui remake, inainte de decesul actorului. In pelicula originala, Newman a interpretat rolul lui Butch Cassidy, iar Robert Redford a jucat rolul lui Sundance Kid.

Potrivit Daily Express, Tom Cruise intentioneaza sa joace rolul lui Sundance Kid, iar actorul John Travolta este favorit pentru interpretarea lui Butch Cassidy.

Un apropiat al actorului a declarat pentru publicatie: “Acesta este un proiect pe care Tom Cruise il asteapta de ani buni. Acum este pregatit sa mearga mai departe.”

In prezent, Tom Cruise se pregateste de colaboararea cu Denzel Washington din filmul The Matarese Circle, o adaptare a romanului de spionaj scris de Robert Ludlum.

Cei doi vor intra in pielea a doi spioni, care lupta impotriva unui grup de asasini numit Matarese, dupa 20 de ani in care au incercat sa se ucida unul pe celalalt.

Urmareste trailerul filmului Valkyrie, cu Tom Cruise

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea