Showbiz

#prestatie #premiera #valkyrie #tom cruise

Tom Cruise - prestatie anemica in "Valkyrie"

Valkyrie , unul dintre cele mai controversate filme ale lui 2008, a avut premiera de gala la New York.

Filmul lui Bryan Singer documenteaza povestea atentatului esuat impotriva lui Hitler comis de colonelul Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) in 1944.

In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, colonelul german Claus von Stauffenberg este ranit in Africa si intoarce in tara. Nemultumit de abuzurile nazistilor, Stauffenberg se alatura Rezistentei si accepta sa conduca Operatiunea Valkyrie, al carei scop era asasinarea lui Adolf Hitler si inlocuirea acestuia cu un guvern mai liberal.Colonelul isi asuma sarcina de a introduce el insusi in biroul lui Hitler valiza in care fusese pusa o bomba cu ceas.

Totusi, primele reactii venite din partea criticilor nu sunt tocmai pozitive. Canalul american Fox a comentat faptul ca Tom Cruise are o prestatie anemica si ca nu da forta necesara personajului.

Valkyrie va avea premiera oficiala in SUA de Craciun, pe 25 decembrie. In cinematografele de la noi filmul va ajunge pe 30 ianuarie.

Urmareste trailerul filmului Valkyrie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea