Showbiz

#tom cruise #amenintat #securitate #fbi #valkyrie

Tom Cruise - pazit de FBI dupa ce a fost amenintat cu moartea

Tom Cruise si sotia lui, Katie Holmes, au fost nevoiti sa apeleze la ajutorul FBI-ul dupa ce au primit amenintari cu moartea din partea unui grup ce militeaza impotriva bisericii scientologice, informeaza editia online a cotidianului britanic Daily Mail.

Astfel securitatea a fost intarita in jurul familiei Cruise, care s-a mutat in alta resedinta si se deplaseaza in vehicule blindate.

Nu este prima oara cand Tom Cruise este amenintat cu moartea. In luna august a acestui an, actorul american a fost amenintat telefonic ca sistemul de ventilatie al biroului sau de la studiourile United Artists din Los Angeles va fi contaminat cu antrax . De atunci, vedeta hollywoodiana a cheltuit mai bine de 5 milioane de euro pentru a-si construi un bunker subteran in resedinta sa din Colorado.

Recent, Tom Cruise, cel mai cunoscut membru al comunitatii scientologice, a fost tinta protestelor unui grup care militeaza impotriva acestei biserici chiar si la premiera celui mai recent film al sau, drama de razboi Valkyrie, care a avut loc la Los Angeles in urma cu o saptamana.

Urmareste trailerul celui mai recent film al lui Tom Cruise, Valkyrie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea