Showbiz

#top gun #sequel #continuare #tom cruise

Tom Cruise, o posibila continuare a filmului Top Gun

Celebrul actor Tom Cruise ar putea reveni in pielea personajului care l-a consacrat, Pete "Maverick" Mitchell, intr-o continuare a filmului de actiune al anilor '80 - Top Gun - anunta femalefirst.co.uk.

Actorul in varsta de 46 de ani s-a gandit la acesta continuare dupa ce a remarcat succesele inregistrate de continuarile altor productii ale anilor '80, precum Rocky VI si Indiana Jones 4.

"Ideea noului film este reia povestea pilotului Maverick dupa 20 de ani. El lucreaza ca instructor la scoala Top Gun, dar de aceasta data rolurile sunt inversate si el este cel care trebuie sa instruiasca o femeie pilot" a spus o sursa de la studiourile Paramount Pictures .

Reprezentantii studioului de productie au declarat ca nu vor demara proiectul decat daca Tom Cruise isi va da acordul oficial ca va juca in continuarea filmului care l-a consacrat. Potrivit surselor, nimeni in afara de Cruise nu va interpreta rolul lui Maverick.

Top Gun prezinta povestea unui pilot care zboara din instinct, fara sa respecte regulile aviatiei si care trebuie sa lupte cu proprii demoni intr-o lume in care nu exista locul doi. Din distributia filmului fac parte: Kelly McGillis, Anthony Edwars si Val Kilmer.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea