Showbiz

#casnicie #copii #katie holmes #tom cruise

Tom Cruise mai vrea un copil

Tom Cruise si Katie Holmes au motive de cearta in ceea ce priveste marirea familiei, informeaza showbizspy.com.

Cuplul are deja o fetita in varsta de 3 ani, Suri , insa Tom Cruise isi doreste cu disperare inca un copil. Pe Katie Holmes nu o mai atrage atat de mult ideea de a ramane insarcinata din nou.

"In ultima vreme cei doi se cearta destul de des. Tom simte ca imabraneste si crede ca sotia lui ii este datoare atat lui, cat si lui Suri sa ramana din nou insarcinata. Actorul spune ca atunci cand copilul sau va avea 20 de ani el va avea peste 60, insa va fi ok sa aiba o relatie buna cu el", a declarat o sursa pentru revista Sunday Express.

"Katie simte ca Tom este foarte fixat pe aceasta idee, iar relatia dintre ei trece acum printr-o perioada mai dificila. Katie are doar 30 de ani si nu este sigura ca isi mai doreste un copil atat de curand. Se simte insa vinovata ca Suri este singurul copil si ca nu se va bucura de o familie numeroasa precum cea din care povine Katie", a mai spus sursa.

Urmareste trailerul filmului Valkyrie, cu Tom Cruise:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea