Showbiz

#tom cruise #katie holmes #cuplu #monden #hollywood

Tom Cruise le are cu moda

Tom Cruise este un foarte bun critic in domeniul modei sau cel putin asta sustine sotia sa, Katie Holmes , incantata ca actorul o critica din punct de vedere vestimentar fara sa-i raneasca sentimentele, anunta pr-inside.com

Katie Holmes a marturisit ca atat ea, cat si sotul ei, Tom Cruise, sunt pasionati de moda. De cele mai multe ori, impart aceleasi viziuni vestimentare . Si, chiar daca se mai intampla cateodata sa nu se puna de acord, galanteria si diplomatia actorului ii scoate pe cei doi din impas. Katie a declarat ca Tom stie foarte bine cum sa-i dea de inteles ca nu-i place o tinuta, fara sa-i raneasca sentimentele.

„Tom are gusturi desavarsite in ceea ce priveste moda. In mod normal ii place tot ce pun pe mine, dar cateodata sunt momente cand ne plimbam prin magazine, vede o rochie si imi spune: `Este ok, dar imi da senzatia ca te-ar purta ea pe tine, nu tu pe ea. Nu ai nevoie de asa ceva`”, a declarat Katie Holmes pentru revista Elle.

Cuplul Katie HolmesTom Cruise este recunoscut la Hollywood pentru atentia pe care o acorda gustului vestimentar. Imbracati tot timpul in pas cu ultimele tendinte in moda, cei doi se ingrijesc nu numai de ei, ci si de fetita lor, Suri, care a fost declarata recent „Cel mai bine imbracat copil de vedeta de la Hollywood”.

Urmareste trailer-ul filmului Valkyrie cu Tom Cruise in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea