Showbiz

#scientolog #garzi de corp #cort #excursie #fiica #katie holmes #tom cruise

Tom Cruise isi duce fiica in excursie cu cortul

Tom Cruise si Katie Holmes planuiesc sa-si duca fiica in varsta de doi ani, Suri, in vacanta cu …cortul. Cele doua vedete incearca sa scape de aparatele de fotografiat ale paparazzilor si isi vor petrece urmatoarea vacanta prin mai multe locuri din SUA, scrie FemaleFirst.

Cruise a planuit vacanta pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de sotia si fiica sa dupa terminarea turnelui de promovare a celui mai recent film al sau, drama istorica Valkyrie. Insa cei trei membri ai familiei Cruise nu vor fi singuri, ci vor fi insotiti in permanenta de un consilier religios scientolog (religia sotilor Cruise) si o echipa de garzi de corp care va asigura securitatea vedetelor.

“Vor fi insotiti de un prieten scientolog, pentru ca lui Tom nu-i place sa fie departe de religie si de o echipa de securitate care sa tina curiosii la distanta. Cu siguranta vor starni valva prin locurile prin care vor trece, dar scopul acestei vacante este ca ei sa se comporte ca o familie normala”, a spus o sursa pentru cotidianul britanic Daily Mirror.

“Tom isi doreste ca Suri sa se bucure de aceasta excursie ca orice copil normal. Nu trebuie sa piarda aceste lucruri doar pentru ca traieste in lumina reflectoarelor”, a adaugat aceeasi sursa. Oare orice copil normal este incojurat de o armata de garzi de corp cand merge cu cortul?

Tom Cruise a inceput sa planuiasca excursia dupa ce a petrecut o vreme in jungla braziliana la inceputul acestui an. In plus, el si Katie Holmes adora sa petreaca timp in natura, desi actrita a declarat ca nu se va ocupa de gatit la focul de tabara: “Tom stie exact cum sa faca. Eu nu prea gatesc, desi imi place sa fac prajituri”.

 

Urmareste trailerul filmului Valkyrie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea