Showbiz

#30.000 de dolari #masina #suri #tom cruise

Tom Cruise i-a luat lui Suri masina de 30.000 de dolari

Ce nu face un pentru fiica lui? Tom Cruise isi adora atat de mult odrasla, , incat ii face pe plac oricat de pretentioase ar fi cererile micutei. Mai nou, actorul in varsta de 46 de ani i-a cumparat lui Suri propria masina!

Potrivit Showbizspy.com, Cruise a dat 30.000 de dolari pe copia in miniatura a unei masini de curse cu care Suri (3 ani) sa-si faca de cap pe proprietatea familiei. “Lui Suri ii plac foarte mult cursele de masini si le urmareste la TV, asa ca Tom s-a gandit ca ar fi amuzant ca ea sa aiba propria masinuta cu care sa se plimbe”, a spus o sursa.

Mai mult, in viitorul apropiat tata Cruise intentioneaza sa-i construiasca fiicei sale si o pista de curse pe proprietatea din Los Angeles. “Daca Suri se arata interesata de acest sport, Tom vrea sa-i construiasca si o pista de curse. Deocamdata Suri face curse doar prin parcarea familiei”, a comentat aceeasi sursa.

Daca ne luam dupa ultimele zvonuri lansate in tabloidele de peste ocean, se pare ca Tom Cruise si Katie Holmes isi doresc sa mai faca un copil in 2010 pentru a-i darui lui Suri un frate sau o sora. “Tom isi mai doreste un fiu, dar oricum ar fi s-ar putea sa auzim vesti bune in curand”, a adaugat sursa.

Tom Cruise inca lucreaza la comedia de actiune Knight & Day in care joaca alaturi de Cameron Diaz. Urmareste mai jos trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea