Showbiz

#blog #perez hilton #concert #turneu #muzica #play-back #tokio hotel #rock #pop

Tokio Hotel face play-back

 
Excentrica trupa germana Tokio Hotel se afla in pragul unui scandal de proportii in care Bill Kaulitz si ceilalti membri ai trupei sunt acuzati ca fac play-back .

Acuzatia vine din partea celebrului blogger Perez Hilton , care a publicat un material cu titlul „Tokio Hotel, the new Milli Vanilli. In acest post, blogger-ul sustinea ca in turneul Tokio Hotel din S.U.A., idolii a mii de adolescenti de peste tot au facut play-back.

"Surse demne de incredere, ne-au declarat exclusiv ca trupa Tokio Hotel a facut play-back in toate concertele sustinute in America. Trupa a sustinut o serie de concerte recent si, potrivit multiplelor surse, solistul nu canta live, iar ceilalti componenti nici macar nu canta la instrumente", se arata in materialul de pe PerezHilton.com.

Si mai mult decat atat, postul de pe respectivul blog este insotit si de o fotografie care prezinta setlist -ul de concert, ce indica clar momentele in care microfonul solistului trebuie deschis, astfel incat acesta sa poata vorbi cu fanii.

Milli Vanilli a fost o trupa germana de prin anii `80-`90 caruia i s-a luat inapoi un premiu Grammy pentru ca s-a descoperit ca vocile celor 2 membri ai grupului nu le apartin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea