Showbiz

#pop #tiziano ferro #album #muzica #single #videoclip #lansare

Tiziano Ferro lanseaza noul LP "Alla mia eta"

Indragitul italian Tiziano Ferro va scoate pe piata, peste cateva zile, noul album intitulat „Alla mia eta”. Primul single extras de pe acest disc poarta numele albumului si beneficeaza deja de un videoclip.

Tiziano Ferro a inregistrat de altfel si o varianta in spaniola a melodiei, sub numele de „A mi edad” (La varsta mea).

Prin acest gest, italianul doreste sa arate latino-americanilor ca s-a maturizat si ca nu mai este aceeasi persoana lipsita de tact care nu demult declara in public ca mexicanele sunt urate.

De asemenea discul „Alla mia eta” va contine si piesa „El regalo mas grande”, realizata de Tiziano Ferro in colaborare cu Anahi si Dulce Maria , membre ale iubitei formatii RBD.

„Nadie esta solo”, albumul care il precede pe acesta, a inregistrat doar in Italia 500 de mii de unitati vandute, fiind astfel recompensat cu Discul de Diamant .   

Tiziano a fost desemnat in 2004 „ Cel mai bun artist italian” la European MTV Awards. Acesta a vandut pana in prezent peste 3 milioane de albume in peste 40 de tari.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea