Showbiz

#timothy olyphant #sequel #hitman 2 #hitman

Timothy Olyphant vorbeste despre Hitman 2

Agentul 47 din Hitman , Timothy Olyphant , a declarat ca filmul va avea si un sequel in viitorul apropiat, potrivit aceshowbiz.com.

Continuarea filmului Hitman, Hitman 2 , a fost confirmata de actorul Timothy Olyphant, cel care ii da viata Agentului 47. La intrebarea daca isi va relua rolul si in partea a doua, actorul a spus ca isi doreste acest lucru, insa nu a primit deocamdata nicio propunere din partea producatorilor.

La conferinta de presa sustinuta pentru promovarea filmului A Perfect Getaway, regizat de David Twohy, actorul Timothy Olyphant a dezvaluit ca va exista o continaurea a filmului Hitman.

"Deocamdata, acest rol nu este in programul meu. Daca produatorii vor dori sa reia colaborarea cu mine, eu sunt de acord. Deocamdata sunt foarte incantat de rolul din serialul TV Lawman. Ce va pot spune este ca a fost o adevarata placere sa lucrez la Hitman. A fost o adevarata oportunitate pe care am apreciat-o", a declarat Timothy Olyphant.

Filmul Hitman 2 este programat sa aiba premiera la sfarsitul lui 2010.

Urmareste trailerul filmului Hitman:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea