Showbiz

#timbaland #alte-genuri #muzica #r&b #hip hop

Timbaland ii vrea pe Robert Pattinson si Kristen Stewart

Timbaland s-a gandit la un nou clip pentru piesa „Morning After Dark ”, care sa-i aiba ca protagonisti pe actorii din Twilight, Robert Pattinson si Kristen Stewart.

Fiind un fan declarat al celebrei francize, Timbaland s-a agitat de mama focului si aproape ca a batut palma cu ravnitii actori. In videoclipul gandit de producator, va mai aparea si Soshy, cantareata a carei voce se aude pe melodia „Morning After Dark”.

"Noi (n.r. Timbaland & So Shy) o vom proteja (n.r. pe Bella), in timp ce el (n.r. Edward) se indeparteaza de celalalt tip (n.r. Jacob) si de ceilalti oameni (familia Cullen). Nu veti sti ce suntem. Nu veti sti daca suntem vampiri", a declarat Timbaland.

Timbaland scoate un nou album, intitulat „ Shock Value 2”. Single-ul „Morning After Dar” este primul promovat de pe acest LP.

Discul va aparea pe 23 noiembrie in Statele Unite. La realizarea acestui material discografic, mogulul a colaborat, pe langa Soshy, cu alti artisti consacrati ai momentului.

Printre acestia se numara: Miley Cyrus, Lady GaGa, Justin Timberlake, Estelle , Kings of Leon, Jonas Brothers, Usher, Paramore, Jay-Z, Missy Elliott, Keri Hilson si Chris Brown.

Keri Hilson feat. Timbaland - Return the favor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea