Showbiz

#film #regizor #florian henckel #von donnersmarck #the tourist #angelina jolie

"The Tourist" si-a gasit deja un regizor?

Regia filmului “ ”, viitoarea productie in care Angelina Jolie joaca rolul principal , ar putea fi semnata de , informeaza variety.com.   este regizorul premiat in 2007 cu Oscar pentru filmul "Das Leben der Anderen/ Vietile altora".
 
Dupa o serie de intalniri cu diversi cineasti, producatorii l-au ales pe von Donnersmarck. Deocamdata negocierile producatorilor cu regizorul inca nu au inceput. 
 
Alegerea regizorului pentru “ The Tourist ” este extrem de importanta, participarea Angelinei Jolie (WantedChangeling) la acest film depinzand de alegerea unui cineast potrivit.
 
Pelicula "The Tourist" este un remake  al peliculei franceze "Anthony Zimmer", din 2005.
 
Jolie, care abia a terminat filmarile la Salt,  urmeaza sa interpreteze rolul unui agent Interpol care implica un turist american intr-o actiune de localizare a unui criminal . Sam Worthington, actorul principal din Avatar, este cel care va juca rolul turistului. Pelicula urmeaza sa aiba premiera abia in 2011. 
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Changeling, cu Angelina Jolie in rolul principal


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea