Showbiz

#16 februarie 2009 #bucuresti #hard rock cafe #romania #the rasmus #concert #rock

The Rasmus concerteaza la Bucuresti


Trupa Finlandeza The Rasmus va concerta pe 16 februarie 2009 in Bucuresti, la Hard Rock Cafe, anunta organizatorii evenimentului.

Concertul de pe 16 februarie 2009 face parte din turneul de promovare a abumului "Black Roses", trupa facand un tur de forta in peste 30 de orase din Europa. Biletele se pun in vanzare la pretul de 70 lei si se gasesc in magazinele Carrefour si Germanos prin reteaua Eventim, pe site-urile www.eventim.ro si www.bilet.ro precum si la Hard Rock Cafe. In seara concertului biletele se pot achizitiona la pretul de 80 de lei.

The Rasmus s-a format la jumatatea anilor ‘90. Trupa a aparut ca o replica la plictiseala de pe scena muzicala finlandeza, asa cum declara membrii trupei.

Trupa are peste 3.5 milioane de albume vandute in intreaga lume. De asemenea The Rasmus a fost recompensata cu 8 discuri de aur si 5 discuri de platina. The Rasmus a dat lovitura pe plan international in 2003 cu piesa “In The Shadows”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea