Showbiz

#china #brendan fraser #jet li

The Mummy 3 - interzis in China?

Cenzorii chinezi sunt foarte atenti la cum este descrisa tara lor in viziunea realizatorilor de filme americani si dovedesc un exces de zel atunci cand trebuie sa dea unda verde unei pelicule precum , The .

Se pare ca cea de-a treia parte a seriei nu va intra in cinematografele din China pana cand producatorii nu vor accepta sa faca mai multe modificari in scenariul filmului. Decizia autoritatilor chineze este neobisnuita avand in vedere ca pelicula a fost filmata in China timp de 4 luni de zile, timp in care realizatorii au construit o replica a Marelui Zid Chinezesc si o armata de soldati de ceramica.

"Universal nu vede nicio problema in satisface cerintele autoritatilor chineze si este foarte interesat sa lanseze filmul in tara in care a fost filmat", a declarat un reprezentant al studiourilor Universal. Pana in acest moment nu a fost stabilita o data de lansare a lui .

pe 8 august.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea