Showbiz

#1 iulie 2009 #romania #bucuresti #b`estfest #festival #the killers #concert #rock

The Killers, o noua prezenta confirmata la B’Estfest


Trupa The Killers va concerta pentru prima oara in Romania, in cadrul festivalului B’Estfest. Recitalul trupei va avea loc pe data de 1 iulie.

Astfel, festivalul se prelungeste cu inca o zi (1 iulie). B’Estfest va incepe pe 1 iulie (" Ziua Zero ") si se va termina pe 5 iulie, cu B’Estfest Aftershock , o zi speciala dedicata rock-ului. Ca si in 2008, festivalul se desfasura in complexul expozitional Romexpo.

The Killers s-a infiintat in 2002, componenta actuala fiind Brandon Flowers (voce, clape), Dave KeuningMark Stoermer (chitara bas, voce) si Ronnie Vannucci Jr. (percutie, tobe). Soundul lor este un amestec captivant de muzica electronica moderna si influente rock din anii '80 si '90.

Bilete la B’Estfest

Incepand de azi, 22 ianuarie, pe www.myticket.ro vor fi puse in vanzare si biletele de o zi de festival, atat pentru „Ziua Zero”, cat si pentru cele trei zile de B’ESTFEST, urmand ca de marti, 27 ianuarie, acestea sa fie disponibile si in magazinele Diverta. Biletele de o zi sunt valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt achizitionate („Ziua Zero”, zilele 2, 3 sau 4 iulie) si vor fi disponibile la urmatoarele preturi: 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei). Abonamentele B’ESTFEST si biletele pentru AFTERSHOCK pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, pe www.myticket.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea