Showbiz

#25 noiembrie 2008 #day & age #the killers #lansare album #rock

The Killers isi lanseaza noul album pe 25 noiembrie


La patru ani dupa debutul fulminant din 2004, The Killers , castigatori ai premiului Grammy, revin cu cel de-al patrulea album – “Day & Age”. Primul single intitulat Human a fost lansat deja lansat pe 22 septembrie. Noul material va fi disponibil incepand cu data de 25 noiembrie.

“Day & Age” a fost produs de Stuart Price , un nume important pe scena muzicii electronice, care a lucrat anterior cu cei de la The Killers si pentru single-ul “Don’t Shoot Me Santa” si albumul “Sawdust”.

The Killers – Brandon Flowers voce si clape, chitaristul David Keuning, basist-ul Mark Stoermer si tobosarul Ronnie Vannucci – au gasit timpul necesar pentru a realiza un nou album, deruland in acelasi timp cel mai mare turneu al lor de pana acum.

Aparitie pe coperta revistei new musical express

Printre show-urile remarcabile sustinute in acest an s-au numarat cele de la prestigiosul festival din Leeds care a coincis si cu aparitia baietilor pe coperta revistei New Musical Express.

“Day & Age” iese pe piata la un an dupa lansarea albumului anterior, “Sawdust”, o colectie de 17 piese ce include B-side-uri, raritati si fragmente de piese nelansate anterior. Materialul a fost inregistrat intr-un studio din New York, acolo unde baietii de la The Killers au lucrat si cu legendarul Lou Reed.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea