Showbiz

#todd phillips #regizor #scenarist #the hangover #mahmureala #sequel #continuare #bradley cooper #ed helms

The Hangover a primit unda verde pentru continuare

Todd Phillips , regizorul si scenaristul filmului The Hangover/ Mahmureala a acceptat propunerea studiourilor de a realizeao continuare a comediei, chiar daca filmul mai are doua luni pana va ajunge pe marile ecrane , scrie femalefirst.co.uk.

The Hangover, cu Bradley Cooper, Ed Helms si zach galifianakis in rolurile principale, este o comedie a carei actiune se desfasoara in Las Vegas, in care trei cavaleri de onoare il pierd pe cel de-al patrulea prieten, cel care urmeaza sa se casatoreasca, intr-o serie de aventuri la bautura. Ei trebuie sa-si aduca aminte locurile pe unde au fost si sa-l gaseasca pe acesta.

Filmul este programat sa loveasca marile ecrane pe 9 iunie, dar sefii studiourilor Warner Brothers sunt atat de multumiti de reactiile pozitive primate la primele vizionari de presa, incat i-au dat regizorului Todd Phillips unda verde de a crea un sequel.

Regizorul isi va reuni fortele cu partenerul sau, Scot Armstrong, pentru noul film, iar actorii Bradley Cooper, Ed Helms si Zach Galifianakis vor reveni in rolurile principale.


Productia la filmul Hangover 2 va incepe la sfarsitul anului acesta.

Urmareste trailerul filmului The Hangover

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea