Showbiz

"The Dark Knight" - un alt final?

Vom vedea sau nu un Dark Knight cu final schimbat? Dupa esecul finalului de la I Am Legend , poate ca studiourile de la Hollywood au invatat sa nu mai plece urechea prea mult la strategia de marketing si sa asculte doleantele cinefililor.

Se pare totusi, ca managerii de la Warner Bros . au ales sa nu schimbe in niciun fel sfarsitul noului film din seria Batman, The Dark Knight, in ciuda scenei care il arata pe Joker , personajul interpretat de regretatul actor, Heath Ledger, mort si acoperit cu un sac de plastic.

Mai marii de la Warner Bros. s-au gandit initial ca scena i-ar putea supara pe fanii mai sensibili ai actorului australian, dand astfel nastere la multe speculatii aparute pe internet in legatura cu finalul noului film. O sursa implicata in productia peliculei, a declarat pentru site-ul specializat MovieHole.net, ca filmul nu va suferi modificari: "Filmul va ramane intact si nimic din rolul lui Ledger nu va fi taiat, inclusiv scena finala."

"Stiu de existenta acestei scene in film. Si stiu ca WB nu a emis o asemenea cerere, iar Chris Nolan a afirmat ca nu va schimba destinul Jokerului in nici un fel”, a mai adaugat aceeasi sursa.

The Dark Knight va ajunge in cinematografele din Romania in aceasta vara, mai precis pe 25 iulie.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea