Showbiz

Taylor Lautner dorit pentru "X-Men: First Class"

Studiourile 20th century fox planuiesc sa se foloseasca de febra Twilight pentru a asigura succesul unuia dintre urmatoarele lor filme.

Potrivit Showbiz411, compania vrea ca Taylor Lautner sa detina un rol principal in X-Men: First Class , motiv pentru care s-au interesat de programul tanarului actor in urmatoarele luni inainte de a-i face o oferta.

Dupa esecul in box-office al unor filme precume Knight and Day, The A-Team sau Marmaduke, 20th Century Fox spera sa dea lovitura cu X-Men: First Class si isi doresc in noul film o serie intreaga de tineri actori foarte solicitati la Hollywood.

Pana acum insa doar doi actori au fost confirmati pentru acest film: James McAvoy in rolul tanarului Professor X si Michael Fassbender in rolul lui Magneto . Intre timp, Benjamin Walker, actorul care fusese distribuit in rolul lui Beast, s-a retras din proiect, preferand sa joace pe Broadway.

Matthew Vaughn va semna regia lui X-Men: First Class, pe care 20th Century Fox intentioneaza sa-l lanseze pe 3 iunie 2011. Filmarile vor demara pana la sfarsitul acestei veri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea