Showbiz

#playboy #goala #tara reid #actrita #film

Tara Reid - sedinta foto nud pentru Playboy

Actrita Tara Reid si-a luat inima in dinti si s-a hotarat sa pozeze goala in revista Playboy, informeaza metro.co.uk. Pictorialul a fost realizat in urma cu cateva zile intr-o vila din California.
 
"Initial, nu a fost deloc sigura pe ea, ezitand chiar sa se dezbrace. In cele din urma, insa, Tara a intrat in ritm si a lasat la o parte toate inhibitiile", a declarat o persoana din anturajul actritei.
 
Gestul Tarei este oarecum surprinzator, dupa ce de nenumarate ori a declarat ca a refuzat sa apara in pictoriale de acest gen pentru ca “nu este multumita de silueta ei”. Se pare ca decizia blondei de a poza in Playboy vine dupa ce aceasta a apelat la serviciile unui antrenor personal, care a ajutat-o sa-si remodeleze corpul.
 
Tara Reid si-a facut o operatie de liposuctie in urma cu 5 ani, insa rezultatul final nu a multumit-o, dupa operatie declarand ca este “ ingrozita de corpul ei”.
 
Tara Reid (33 de ani) este cunoscuta datorita rolurilor sale din filme precum Alone In The Dark, "Cruel Intentions", American Pie, My Boss's Daughter.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului American Pie:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea