Showbiz

#pop #take that #robbie williams #album #colaborare #muzica

Take That viseaza la intoarcerea lui Robbie Williams

Trupa Take That , din care a facut parte si Robbie Williams , e gata sa-l primeasca inapoi pe solistul ratacitor, si maine daca se poate.

De altfel Mark Owen , membru Take That, desi admite ca grupul face muzica buna fara Robbie Williams, a recunoscut ca i-ar placea daca Robbie s-ar intoarce in trupa.

"Ar fi grozav daca s-ar intoarce acasa intr-o zi. Nu lipseste nimic in muzica noastra, dar n-ar fi rau daca s-ar intoarce. Cred ca daca vrea sau ar fi timing-ul perfect, s-ar intoarce", a declarat Mark Owen.

Este de apreciat faptul ca membrii Take That, Mark Owen, Jason Orange, Howard Donald si Gray Barlow au restabilit legaturile cu Robbie Williams. De altfel, chiar Robbie i-a invitat pe acestia sa ia masa impreuna , cand grupul a vizita Los Angeles-ul acum ceva timp.

"A fost frumos sa petrecem cu el din nou. Sunt bucuros ca l-am revazut. Cred ca toti suntem", a declarat Mark Owen, incantat ca sunt din nou prieteni cu vedeta pop.

Pana se reuneste „familia”, Take That va lansa in curand un nou album. Acesta se intituleaza „Circus” si contine 11 piese. De pe acest LP a fost extras single-ul „ Greatest Day ” care beneficeaza si de un videoclip. Discul va fii disponibil pe piata, incepand cu 1 decembrie 2008.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea