Showbiz

#alte-genuri #selectie #dansatoare #sylvie

Sylvie cauta dansatoare

Cantareata Sylvie , pe numele sau adevarat Silvia Stanciu , incepe filmarile saptamana viitoare la videoclipul piesei “Poale’n brau”, noul sau single. Artista a decis sa-si extinda formula actuala si sa mai coopteze inca doua dansatoare care sa o insoteasca atat in videoclipul anuntat, cat si in viitoarele sale concerte.

Sylvie are nevoie de fete dragute, experimentate si dornice de afirmare. Persoanele interesate o pot contacta pe site-ul sau oficial, la sectiunea “contact”, ulterior ele urmad sa discute cu un reprezentant al cantaretei. Cele interesate vor trebui sa trimita de asemenea un mail la adresa afisata pe site, care sa contina cateva fotografii , datele de contact si un CV care sa evidentieze calitatile unei bune dansatoare.

“ “Reteta de success “ impune ca cele doua viitoare dansatoare sa aiba varsta cuprinsa intre 18- 25 ani , inaltime in jur de 1,60 m si senzualitate nativa, nu “dobandita”, a declarat Sylvie. “Ca sa fim in spiritul piesei “Poale’n brau”, prefer ca fetele sa fie de oras (adica din Bucuresti) si nu de la tara!”, a adaugat artista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea