Showbiz

#gaitele #virgil ogasanu #trupa #teatru #etno #artista #actrita #silvia stanciu #sylvie

Sylvie - actrita de nota 10

Putine artiste se pot lauda cu mai mult de un singur talent pe care–l pot pune in practica foarte bine. Sylvie ( ), fosta componenta a trupei Etno, este fara doar si poate atat o interpreta deosebita, cat si o actrita desavarsita.

Pentru cine nu stie, frumoasa blonda este studenta in anul II la , Facultatea de Arte si este foarte apreciata de colegi si profesori pentru calitatile actoricesti senzationale.

Aflata la clasa actorului si profesorului , Sylvie a facut o mare pasiune pentru teatru inca din primul an, dovedindu-se un student devotat, motiv  pentru care i s-a acordat bursa de merit, fiind de altfel singura care a intrunit conditiile necesare obtinerii.

Primul semestru al celui de-al doilea an de studiu a avut de asemenea un final binemeritat, obtinand nota 10 pe linie pentru toate examenele, in conditiile in care maestrul Virgil Ogasanu este extrem de exigent.

Unul dintre examenele pe care proaspata actrita le-a avut de sustinut a constat in intepretarea unui rol foarte dificil,  in celebra piesa de teatru .

Desi, este o comedie savuroasa care tine publicul cu zambetul pe buze pe toata durata spectacolului, rolul dramatic i-a fost atribuit Silviei, acela de a o interpreta pe Margareta Aldea, personajul care sfarseste tragic si se innobileaza prin suicid. Pentru cei care doresc sa o vada pe Sylvie “in actiune”, piesa va fi interpretata si la Festivalul de Teatru Stundentesc din Bucuresti, la sfarsitul lunii martie, interpreta promitand un joc teatral impresionant.

“Tin sa-i multumesc maestrului Virgil Ogasanu pentru devotamentul cu care ne ofera o parte din experienta dumnealui si pentru faptul ca mi-a insuflat o asemenea pasiune pentru aceasta arta. Pot marturisi cu satisfactie in acest moment, ca teatrul este o parte din mine”, afirma Sylvie.

Silvia a avut un an extrem de incarcat si, cu toate ca si-a dedicat o mare parte din timp studiului artelor teatrului si perfectionarii in acest sens, a gasit timp sa-si pregateasca albumul cu pop pe care il va lansa in curand, si la care a lucrat cu cei mai buni compozitori: Marius Moga, Laurentiu Duta , Daniel Alexandrescu, etc., promitandu-ne un material de exceptie. Artista nu a renunat la prima ei dragoste- muzica etno si promite fanilor o revenire inedita si in acest sens.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea