Showbiz

#familie #scandal #sylvester stallone #actor #film

Sylvester Stallone - penibil in fata copiilor sai

si-a pus intreaga familie in cap, dupa ce a anuntat ca se apuca sa lucreze pentru cea de-a saptea parte a filmului Rocky, informeaza femalefirst.co.uk.
 
Jennifer Flavin, sotia sa, sustine ca astfel de roluri ii fac pe copii sa le fie rusine cu tatal lor. Stallone este constient ca va ploua cu critici dupa ce pelicula va fi lansata, insa nu are de gand sa se dea batut.
 
"Stiu ca probabil ma voi face de ras cu acest film, mai ales ca am 63 de ani. Sunt constient ca vor fi multe critici. Chiar si sotia mea incearca sa ma convinga sa renunt spunandu-mi ca ii fac pe copii sa se simta jenati. Ideea e ca daca nu incerc, voi fi foarte nefericit. Trebuie sa fac si asta", a declarat Sylvester Stallone .
 
Pe langa lucrul la Rocky 7 Sylvester Stallone regizeaza si joaca in filmul The Expendables , un film de actiune cu o distributie de zile mari: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jason Statham. The Expendables urmeaza sa aiba premiera in SUA pe 20 august 2010.

Urmareste mai jos trailerul filmului The Expendables:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea