Showbiz

#michael jackson #licitatie #par #accident #arsuri

Suvite arse din parul lui Michael Jackson - scoase la licitatie

Pe 17 octombrie, o casa de licitatie din Londra va scoate la vanzare cateva suvite arse din parul lui Michael Jackson , informeaza The Sun.

Suvitele au apartinut legendarului Michael Jackson si au fost arse in timpul filmarilor pentru sportul publicitar Pepsi, din 1984. Atunci, parul megastarului a luat foc din cauza unor dispozitive pirotehnice defecte.

Ralph Cohen, producatorul reclamei, l-a ajutat pe Michael si a stins flacarile din capul acestuia cu propria haina. In schimb, a pastra 12 suvite din parul acestuia, care acum se dovedesc a fi o mana cereasca. Specialistii spun ca pretul de pornire pentru aceste suvite va fi de peste 1000 de lire sterline.

Incidentul in care Michael Jackson si-a pierdut o parte din podoaba capilara s-a petrecut pe 27 ianuarie 1984, in timpul filmarilor la o reclama pentru Pepsi.

In urma arsurilor de gradul doi pe care le-a suferit, Michael Jackson nu si-a mai revenit niciodata. Medicamentele pe care le lua pentru calmarea durerilor si pentru multiplele interventii chirurgicale de remediere a scalpului au dus la dependenta de mai tarziu a megastarului.

Urmareste imagini de la accidentul suferit de Michael Jackson in 1984 in timpul filmarilor pentru reclama Pepsi:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea