Showbiz

#cea mai buna zi #muzica #videoclip #single #suie paparude #electro

Suie Paparude au terminat filmarile la noul clip "Cea mai buna zi"

Suie Paparude imbina atmosfera concertelor live cu pop-ul si un background pe masura in muzica electronica , pe noul single, „ Cea mai buna zi ”. De curand, membrii grupului au finalizat si filmarile la videoclipul pentru aceasta melodie.

In noul clip, apar mai multi prieteni ai trupei printre care si motanul lui Dobrica, pe numele lui Mircea. Filmarile au fost facute in mare parte pe acoperisul Palatului Copiilor.

De asemenea membrii Suie au lansat de curand videclipul melodiei „Razbonicul luminii”, regizat de Vali Chincisan. Noul material video al single-ului „Cea mai buna zi” va fi disponibil la sfarsitul lui 2008 - inceputul lui 2009.

In plus, trupa Suie Paparude va concerta in deschiderea concertului UnderWorld la Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe data de 7 noiembrie la Romaero Baneasa , de la ora 21.00.

Biletele la acest concert poti fi achizitionate www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Pretul acestora este de 75 RON in avans si 100 RON in ziua show-ului.

Suie Paparude s-a format la sfarsitul anului 1993, in Club A din Capitala. Este unul dintre cele mai longevive grupuri romanesti de muzica electronica. Suie Paparude se poate lauda faptul ca a cantat in deschiderea unor grupuri celebre precum Depeche Mode, 2 Unlimited sau Exploited.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea