Showbiz

#alte-genuri #sting #angela gheorghiu #colaborare #muzica #album #concert

Sting, incantat de o colaborare cu Angela Gheorghiu

Indragitul interpret Sting si soprana romana Angela Gheorghiu ( foto ) planuiesc sa lucreze impreuna la un material discografic, conform EVZ.

Cei 2 interpreti nu ar fi la prima colaborare. Fiind buni prieteni, Angela si Sting au cantat in urma cu putin timp in duet in cadrul unui recital organizat in memoria lui Luciano Pavarotti . Spectacolul s-a desfasurat la Petra, in Iordania.

„Sting si Andreea Bocelli mi-au fost parteneri ideali si am ramas placut impresionata de Sting , pentru ca a dorit sa cantam un duet, adaptat la lauta, din opera `Don Giovanni`. A fost cu adevarat un moment extraordinar. Este un mare artist si un fan neconditionat al meu”, a marturisit Angela Gheorghiu citata de EVZ.

„A doua zi, pe terasa hotelului la care stateam, l-am invatat sa cante romaneste si i-am cantat impreuna `La multi ani, cu sanatate` prietenului sau, actorul Hugh Jackman, care implinea 40 de ani”, a mai declarat romanca referitor la vremea petrecuta in Iordania in compania lui Sting.

Insa, pana la lansarea acestui album , Sting poate fi urmarit in concertul pe care acesta il va sustine la Bucuresti. Evenimentul se va desfasura la Sala Palatului pe 10 februarie 2009 .

Tichetele pentru concertul de la Bucuresti vor fi puse in vanzare in magazinele Diverta si online, pe myticket.ro.

Artistul nu este la prima vizita in tara noastra. Acesta a sustinut un concert pe 20 mai 1996 cu ocazia turneului sau, „Mercury Falling Tour 1996/1997”. Evenimentul de atunci s-a desfasurat tot la Sala Palatului din capitala.

Sting este un laureat al premiului Grammy, originar din Marea Britanie care si-a inceput cariera muzicala in trupa The Police ca vocalist si basist. De-a lungul carierei sale in cadrul formatiei cat si solo, Sting a vandut peste 105 milioane copii in intreaga lume.

Sting a facut parte din trupa The Police intre 1977 si 1983, formatie cu care a scos 5 albume de studio si a castigat 16 premii Grammy. Cariera solo a inceput-o oficial in 1985, lansand albumul de debut, „The Dream of the Blue Turtles”.  A primit primul sau premiu Grammy in 1981, pentru „Cea mai buna performanta rock instrumentala”.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea