Showbiz

#rock #aerosmith #dependenta #medicamente #steven tyler #craciun

Steven Tyler petrece Craciunul la dezintoxicare

Steven Tyler , solistul grupului Aerosmith , se afla la dezintoxicare, pentru a-si vindeca dependenta de medicamente.
 
„Cu ajutorul familiei si al echipei de medici, imi asum responsabilitatea pentru tratament si astept cu nerabdare sa ma intorc in studioul de inregistrare alaturi de colegii mei ”, se arata intr-un comunicat de presa trimis de Tyler.
 
Nu este pentru prima oara cand Steven Tyler (61 de ani) se confrunta cu probleme de acest gen. Tyler a avut serioase probleme cu dependenta de droguri in anii ‘70-’80, si in special cu cea de heroina .
 
2009 a fost un an plin de ghinioane pentru Aerosmith. Trupa a fost nevoita chiar sa-si anuleze un turneu in aceasta vara, dupa ce Steven Tyler a cazut pe scena in timpul unei melodii, fracturandu-si umarul.
 
In noiembrie 2009 Tyler a dat palpitatii fanilor Aerosmith, dupa ce a Joe Perry , chitaristul grupului, a anuntat ca Steven Tyler ca parasit formatia, optand pentru o cariera solo. In cele din urma, Tyler a tinut sa-si linisteasca fanii si sa-i asigure ca va continua sa alaturi de Aerosmith.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei "Cryin'", una dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul Aerosmith:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea