Showbiz

#steven tyler #scena #concert #spital

Steven Tyler a ajuns la spital dupa ce a cazut de pe scena

Vocalul formatiei Aerosmith , Steven Tyler , a fost dus cu elicopterul la spital dupa ce a cazut pe scena in timpul unui concert la Sturgis Motorcycle Rally in statul american South Dakota, scrie Yahoo News.

Tyler, in varsta de 61 de ani, a cazut de pe scena in timp ce intretinea publicul dupa ce sistemul de sunet cedase pe melodia "Love in an Elevator ", a declarat Mike Sanborn, organizatorul concertului. Steven dansa pe scena centrala si la un moment dat a cazut pe spate peste doi fani, a explicat Sanborn.

Membrii echipei de securitate s-au grabit sa-l ajute pe cantaret sa se ridice. "Nu parea sa se fi lovit grav. Era intr-o forma buna si facea glume cand s-a urcat in elicopter ", a mai completat organizatorul concertului.

Se pare ca Steven Tyler s-a lovit la cap, gat si umar, insa este in afara oricarui pericol. Din pacate, accidentul a avut loc in mijlocul concertului, iar organizatorii au fost obligati sa anuleze evenimentul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea