Showbiz

#paranormal activity #usa #steven spielberg

Steven Spielberg si-a taiat usa ca sa scape de Paranormal Activity

Vizionarea filmului Paranormal Activity starneste reactii nebanuite. Steven Spielberg a taiat usa camerei in care se afla dupa ce a ramas incuiat pe dinauntru in timp ce viziona horror-ul Paranormal Activity , scrie digitalspy.co.uk.

Spielberg, producatorul horror-ului prin intermediul companiei sale DreamWorks , a marturisit ca dupa ce a vizionat filmul lui Oren Peli, casa lui a inceput sa fie bantuita. Speriat, regizorul a inapoiat repede DVD-ul. “A incercat sa se intoarca in dormitor, dar usa se inchisese in mod ciudat pe dinauntru”, a explicat Peli pentru Digital Spy.

“Nu putea s-o deschida altfel, asa ca a taiat usa cu fierastraul si mi-a inapoiat DVD-ul pentru ca nu vroia sa-l tina in casa”, a adaugat regizorul lui Paranormal Activity.

“Adevarata poveste este de fapt cam asa: am trimis o copie la DreamWorks, iar ei au vrut sa-l refaca. Dupa inca o vizionare s-au razgandit si au fost de acord sa lanseze filmul in aceasta varianta”.

“Apoi mi-au spus ca i-au dat DVD-ul lui Steven Spielberg pentru a-si da acordul, el fiind directorul companiei producatoare, si ziua urmatoare am auzit ca a vazut jumatate de film, s-a enervat, l-a inchis si a continuat sa vizioneze restul a doua zi, pe lumina”, a declarat Oren Peli despre sprijinul acordat de Spielberg filmului.

In urma incasarilor obtinute, Paranormal Activity a devenit cel mai profitabil film realizat vreodata, dupa ce a obtinut castiguri de peste 100 de milioane de dolari la un buget de doar 25.000 de dolari.

Urmareste trailerul filmului Paranormal Activity:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea