Showbiz

#ecranizare #film #pirati #steven spielberg

Steven Spielberg face un film cu pirati

steven spielberg vrea sa aiba propriul film cu pirati si planuieste sa realizeze o adaptare cinematografica a ultimului roman scris de Michael Crichton, Pirate Latitudes, informeaza totalfilm.com.

Spielberg , mare admirator al lui Crichton si al romanelor sale de aventuri, a mai colaborat cu faimosul scriitor, decedat anul trecut, si la filme precum Jurassic Park (1993) sau The Lost World (1997), ambele fiind mari succese de box-office.

Regizorul american va face din nou echipa cu scenaristul David Koepp pentru a aduce Pirate Latitudes pe marile ecrane.

Cartea Pirate Latitudes urmeaza sa apara in librarii in noiembrie anul acesta si spune povestea unei misiuni care se infiltreaza in Port Royal, unul dintre cele mai bogate si mai rau famate orase din lume, pentru a jefui o nava spaniola care transporta o comoara.

Michael a scris o carte fabuloasa care este foarte potrivita pentru marele ecran”, a spus Steven Spielberg. “Am avut o coloborare solida cu Michael timp de mai bine de doua decenii si de cate ori am facut un film dupa romanele sale am stiut ca sunt pe maini bune. Michael a avut intotdeauna incredere in mine si cred ca inca are”, a adaugat celebrul regizor.

Nu se cunosc inca detalii despre cand va incepe productia filmului Pirate Latitudes, mai ales ca Spielberg are in program multe proiecte cinematografice, printre care se numara The Adventures of Tintin, Old Boy, Interstellar si Lincoln.

Urmareste trailerul filmului Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, cel mai recent film de aventuri in regia lui Steven Spielberg:



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea